FB

Pladeværksted

Om vores pladsværksted

Med over 25 års erfaring inden for udbedring af skader står vi hos Ole Meldgaard altid klar til at hjælpe dig, hvis din bil skulle komme ud for et uheld.

Vores pladeværksted er specialiseret i alle former for skadesreparationer, herunder opretning, pladearbejde, reparation af buler og ridser.

Da skader kan tage længere tid at udbedre holder vi dig naturligvis kørende mens din bil holder på vores værksted når du bruger os stiller vi gratis lånebil til-rådighed mens vi retter din bil op.

Pladeværksted
Rep af buler i bilen

Vi klarer hele processen

Når din bil kommer til skade, kan det være en stressende oplevelse.

Derfor håndterer vi hele processen for dig – fra taksering af skaden til opretning, reparation og lakering.

Vi sørger også for alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab, så du kan føle dig tryg ved at overlade din bil i vores hænder.

Moderne teknologi

Moderne biler er designet med deformationszoner, der beskytter passagererne ved at absorbere kollisionskraften.

Dette gør reparationer mere komplekse og kræver præcis håndtering. Vores specialuddannede medarbejdere anvender det nyeste værktøj og teknologi til at sikre, at din bil repareres i overensstemmelse med fabrikkens specifikationer.

Vi følger altid producentens anvisninger for at opretholde bilens sikkerhed og funktionalitet.

Skade på bil laves
pladeværksted i herning

Forsikringssamarbejde

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Uanset hvilket forsikringsselskab du har, sørger vi for at håndtere kommunikationen og papirarbejdet, så du får den bedst mulige service uden besvær.

Kvalitetsgaranti

Hos Ole Meldgaard er kvalitet og kundetilfredshed i fokus. Vi er tilknyttet Ankenævnet for biler og Teknologisk Institut, hvilket sikrer dig, at vi altid lever op til de højeste standarder.

Vores arbejde bliver løbende kontrolleret for at sikre, at vi leverer det bedste resultat hver gang.

Kontakt os

Har din bil fået en skade? Kontakt Ole Meldgaard pladeværksted i Herning i dag, og lad vores dygtige team hjælpe dig med at få din bil tilbage i topform.

Vi er her for at sikre, at din bil bliver repareret hurtigt og professionelt, så du kan komme tilbage på vejen med ro i sindet.

Kontakt os:
    Kontakt os
    close slider

      Send os en besked

      Vi står altid klar til at hjælpe