FB

Klargøring til Syn

Skal vi hjælpe med at syne din bil?

Lad Ole Meldgaard gennemgå din bil inden et syn, så dit køretøj har de bedste forudsætninger for at gå igennem.

Vores professionelle mekanikere gennemgår nøjagtigt de samme ting, som et syn ville gøre, og du får derefter et uforpligtende tilbud på de ting, der skal klares. Det sparer både tid og penge til et eventuelt omsyn.

Klargøring til syn af bil herning
Tjek af bil til syn i herning

Tjek af bilen

Under klargøring til syn undersøger vi bl.a. din bils

  • bremser
  • dæk
  • lygter
  • elektroniske komponenter
  • udledning
  • diverse mangler mm.

Om selve synet

Hvert andet år skal din bil til syn (eller første gang efter 4 år), hvor der tjekkes, om køretøjet stadigt er sikkert og køredygtigt på vejene.

Når det er ved at være tid, får du en mail gennem din e-boks, hvorefter bilen skal være godkendt indenfor 8 uger af, at du har modtaget skrivelsen.

Her anbefaler vi netop at komme forbi til klargøring af syn, så der er færrest mulige gener forbundet med denne procedure.

Du kan enten selv booke tjekket hos en synshal, eller vi kan klare den del også gennem en af vores faste, autoriserede synspartnere.

om syn af bil i herning
Synstjek i Herning - skærpede regler

Skærpede synsregler

Selvom det er for ens eget bedste, er det nok de færreste, der ser frem til et synstjek. Reglerne for syn blev netop skærpet i 2018, så det er sværere at få en bil godkendt. Det er bl.a. ting som manglende reflekser på bilen, eller en delvist defekt kobling, der førhen godt kunne igennem med et ”betinget godkendt”-resultat, der nu fører til ”ikke godkendt”.

Det kan selvfølgelig virke som bøvlet for forbrugeren, men testen er for at sikre, at bilen lever op til helt fundamentale og lovmæssige krav til sikkerheden. Det gør også, at det er en endnu bedre ide at få booket en synsklargøring hos os.

Din sikkerhed og tilfredshed

Vi er dedikerede til at sikre din sikkerhed på vejene ved at levere en enestående synsklargøringsservice. Vores mål er ikke blot at få din bil gennem synet, men også sikre, at det er en vogn, der er i topform og sikker på vejene.

Ved at vælge Ole Meldgaard til din synsklargøring, kan du være garanteret en bil, der er rustet til at lavere en pålidelig og sikker køreoplevelse på længere sigt.

Kontakt os i dag

Gør din næste synsoplevelse enkel og problemfri ved at vælge vores synsklargøring.

Kontakt os i dag for at planlægge dit næste forsyn, og lad vores dygtige og
kompetente mekanikere tage hånd om din bils sikkerhed og ydeevne.

Din tryghed er vores prioritet, og vi lover dig, at din bil er i de bedste hænder.

Kontakt os
close slider

    Send os en besked

    Vi står altid klar til at hjælpe