FB

Ekspert

Vi er eksperter i Land Rover

Det kan man vist roligt sige… Her i butikken har vi en lang og stolt historie hvad angår både salg og reparation af Land Rover. Da vi for mange år siden afsluttede kapitlet med at være autoriseret Land Rover forhandler, fortsatte vi en parallel import af Land Rover reservedele. Et mangeårigt samarbejde med forskellige engelske leverandører, sikre fortsat lave priser og høj kvalitet på de benyttede reservedele.

Folk kommer og går!

Som i de fleste forretninger er der en gang imellem udskiftning af personalet. Vi har hos os gjort det til en force at de mekanikere vi uddanner får så meget erfaring som muligt fra de garvede Land Rover specialister vi har. Vi kan derfor sige at vores teknikere er vokset op med dette mærke.

Land Rover Specialist
Special værktøj til Land Rover

Special værktøj

Vi har naturligvis det krævede special værktøj og gennem vores samarbejdspartnere i England trækker vi service bulletiner og informationer direkte fra fabrikkens tekniske afdeling.

Så ja man kan vist roligt sige, at vi hos Ole Meldgaard er Land Rover eksperter…

Hos os kan det næsten ikke være nemmere at indhente et uforpligtende tilbud på din næste reparation. Du skriver bare en mail til jg@olemeldgaard.dk og du vil derefter modtage en tilbud i en e-mail. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på tlf. 97125011.

Vi glæder os til at servicerer dig på vores værksted.

Kontakt os
close slider

    Send os en besked

    Vi står altid klar til at hjælpe