FB

Land Rover

Et værksted med erfaring

Lad det være sagt med det samme:

Vi ved noget om Land Rover, Range Rover & Jaguar.

Bilen, service, reparationer, reservedele, udstyr og alt det der historisk knytter sig til mærkerne.

Denne viden er erhvervet gennem mange år. I vores reservedeslafdeling og værkstedsafdeling har vi stor erfaring indenfor alle Land Rover modellerne.

Land Rover forhandler
Land Rover

Vi kan lide at handle med Land Rover, og vi kan lide de mennesker der ligesom os interesserer sig for Land Rover.

Efter at vi i mange år havde været tilknyttet det etablerede autoriserede forhandler system valgte vi i 1995 at forlade dette.

Beslutningen om uafhængighed blev truffet efter nøje overvejelser af hvad vi ville med vores forretning.

Da vi ønsker at være kundens bedste valg på alle måder, mener vi at vi gennem uafhængighed af kæder, importører og fabrikker bedst kan sikre vor objektivitet og frihed i vor stræben efter dette. Kort sagt vi køber varen hvor den er bedst og billigst. Vi handler med baggrund i hvad vore kunder ønsker ikke med baggrund i hvad vore leverandører ønsker.

I dag køber vi vore varer fortrinsvis i England, men også andre steder rundt omkring i Europa, hvor der måtte være bedst vilkår. Vi har gennem årene opbygget en bred flade af leverandører i Europa. Det sikrer os og dermed vore kunder at vi altid er opdaterede.

Derfor kan vi og vil vi også altid give dig de råd som vi mener, er optimale for dig når det gælder servicering, reparation, ombygning, renovering, reservedele, udstyr og køb og salg af LandRover.

Kontakt os
close slider

    Send os en besked

    Vi står altid klar til at hjælpe