FB

Service

Om Serviceeftersyn

Lad Ole Meldgaard tjekke og servicere din bil. Vi anbefaler, at man som bilist får sit køretøj undersøgt regelmæssigt, ca. en gang om året - det såkaldte sæsoneftersyn.

Under dette forløb gennemfører vores professionelle mekanikere en omfattende liste af tjeks og tests på bilen, og vi kan derefter fortælle dig, hvilke reparationer, der er absolut nødvendige - samt give dig forslag til forbedringer, som bilen kunne nyde godt af.

Til gengæld for denne mindre tidsinvestering bliver du belønnet med en velkørende og sund bil, der ikke blot kører optimalt, men også lever længere og med stor sandsynlighed har lettere ved at gennemgå næste syn.

Serviceeftersyn på bilen i herning
Serviceeftersyn Herning

Billigere at forebygge

Sidst, men ikke mindst, er det en billigere løsning i den forstand, at det altid er billigere at komme skaderne i forkøbet.

At forebygge potentielle problemer gennem vores sæsoneftersyn er altid mere omkostningseffektivt end at skulle håndtere uventede skader.

Den investering, du lægger i forebyggende vedligeholdelse, kan spare dig for både penge og bekymringer i fremtiden. Det er nemlig aldrig på et belejligt tidspunkt, at ens køretøj holder op med at fungere.

Indkluderede services

Et service / sæsoneftersyn hos Ole Meldgaard inkluderer følgende services:

 • Udskift af olie og filter: Frisk olie og rene filtre er essentielle for at opretholde en sund motor. Lad vores team sikre, at din motor altid kører sit bedste.
 • Kontrol af generator og dens ladeeffekt: Vi tester og sikrer optimal ladeeffekt, så din generator yder sit bedste for bilens elektriske system.
 • Test af batteri: Med en test af batteriets sundhed, slipper du for ubehagelige overraskelser, når du skal starte din bil
 • Kontrol og påfyldning af kølervæske: Korrekt mængde kølervæske forhindrer overophedning. Lad os kontrollere og påfylde, hvis der er behov for det.
 • Kontrol af frostsikringspunktet: Så frostpunket ikke er for lavet og kan skade motoren eller køleren.
 • Kontrol af mulig olielækage for gearkasse og motor: Lækager på gear og motor kan ofte være tegn på et større problem. Tag det i opløbet med dette tjek.
 • Kontrol af gearoliens intervaller: Så din gearkasse fungerer optimalt og problemfrit.
 • Kontrol af multiremme: Multiremmen spiller en central rolle i flere systemer, og et brud er ofte en dyr affære. Undgå dette ved at lade os tjekke hele systemet.
 • Kontrol af partikelfiltervæske på dieselmotorer: Dette giver en renere udstødning og generelt en sundere bil (på dieselkøretøjer).
Kontakt os
close slider

  Send os en besked

  Vi står altid klar til at hjælpe