Priser

JA – du læste rigtigt

På vores værksted skruer vores dygtige mekaniker team til kun 487,5 ,- INCL moms i timen.

Dette betyder naturligvis ikke at vi på nogen måde går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Grunden til denne lave timepris er blot at vi ønsker fuld belægning af vores mekanikere – så dig som kunde, ikke skal være med til at dække omkostninger ved spild tid på værkstedet.

Ingen overraskelser – hos os modtager du et overslag på reparationen, skulle der mod forventning opstå en situation hvor arbejdsopgaven er mere omfattende en først antaget – vil du naturligvis blive kontaktet, så vi kan drøfte situationen, før vi bare skruer løs.

- Vi servicerer naturligvis efter fabrikkernes forskrifter så DU BEHOLDER DIN NYBILS GARANTI.

- Vi benytter selvfølgelig OE godkendte reservedele. (OE reservedele er reservedele der er godkendt og opfylder fabrikanternes kvalitetskrav til deres høje standard til komponenter i deres biler).

Vi har naturligvis det test udstyr som vi skal bruge og vor teknikere er godt uddannet i at bruge det på netop din bil.

Hos os kan det næste ikke være nemmere at indhent et uforpligtende tilbud på din næste reparation. Du kan enten udfylde formularen under kontakt  – skrive en mail til vores værksteds chef Jonas Grønbek på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at ringe til ham på: 97 12 50 11

Vi glæder os til at servicere dig på vores værksted.