Land Rover værksted

Lørdag den 29 april fra kl. 10 til kl. 16, indbyder vi alle til åbent hus her i Herning.

Der bliver aktiviteter for børn og voksne og selvfølgelig også lidt godt til ganen.

Vi laver gratis en sundhedsrapport på din bil på værkstedet, og vi er klar med en god aftale om store rabatter, på værksteds arbejde og reservedele/udstyr.

For reservedels interesserede vil der være mulighed for op til 80% rabat på udvalgte dele.

Velkommen til alle.   

 

 

FOR KUN KUN kr. 487,5 incl. moms i timen arbejder vi på  DIN LAND ROVER/ RANGE ROVER

Det er nok Danmarks BILLIGSTE TIMEPRIS.

Vi er uafhængige af Land Rover fabrikken og derfor sparer vi mange omkostninger til unødige mellemled og dyre udgifter, til diverse skilte og obligatoriske udstillingslokaler.

Vi er heller ikke presset ind i fabrikkernes fastpris systemer som udelukkende er designet for at gøre det uigennemskueligt for kunden hvad  hun/han betaler for.

Hos os betaler du udelukkende for de timer vi bruger på din bil, det mener vi er mest fair.

Vi får vores service bulletiner og reservedele direkte fra England hvor vi gennem mange år har opbygget en kreds af uafhængige leverandører.

Vi mener at vi gennem uafhængighed af den enkelte bilfabrik kan yde vore kunder den bedste service. Hos os betaler kunden nemlig kun for det arbejde der udføres, ikke en hel masse til bureaukratiske papirpenge.

Vi er heller ikke presset ind i fabrikkernes fastprissystemer. Alt sammen noget der sikrer vore kunder den optimale pris ledsaget af den rigtige kvalitet.

Vi har alt det nødvendige special værktøj der skal til for at din Land Rover igen bliver perfekt kørende.

Vi har i øjeblikket sænket vores time pris til kun 487,5  INCL moms

Få et uforpligtende tilbud på din næste Land Rover reparation enten ved at ringe til Jonas på 97 12 50 11 eller udfyld kontaktformularen og skriv i  kommentar feltet hvad du gerne vil have en pris på og få tilbuddet direkte på mail.

Velkommen på værkstedet!